8 greşeli grosolane pe care bărbaţii le pot face la întâlnire

Atunci cand esti la o intalnire – indiferent ca este prima, a doua sau a douazecea – exista anumite actiuni pe care nici cea mai indulgenta partenera nu le poate trece cu vederea. Doamnelor, daca barbatii cu care va intalniti fac unele dintre aceste greseli grosolane in prezenta voastra aveti tot dreptul sa ii lasati cu ochii in soare. Domnilor, daca o dati in bara atat de grav in timp ce sunteti la o intalnire cu o femeie, atunci n-ar trebui sa va mirati daca vei ramane singur, fluierand a paguba. 

18 ian. 2018, 21:11
8 greşeli grosolane pe care bărbaţii le pot face la întâlnire

Iata 8 greseli grosolane pe care barbatii le pot face la intalnire. 

  1. Sa infulece ca un animal

Entuziasmul pentru mancare indica sofisticare si pasiune; inghitirea bucatelor pe nemestecate scoate la iveala animalul. Un barbat ar trebui sa fie atent la viteza si la modul in care mananca (cu gura inchisa, fara sa-si suga dintii etc) astfel incat sa nu-si aduca partenera pana in momentul in care sa nu mai poata manca. 

  1. Sa-si etaleze cunostintele sexuale

A comparat vaginul fostei sale iubite cu o floare? Mai mult, a folosit cuvantul vagin in timp ce inghitea stridii crude? Nicio doamna nu este incantata sa auda despre aventurile precedente ale celui cu care se intalneste pentru prima data – cu atat mai putin sa doreasca sa afle detalii. 

  1. Sa traga vanturi

Dupa ce ati devenit un cuplu se mai intampla sa trageti vanturi in prezenta celuilalt. Insa acest lucru este exclus sa-l faca un barbat la primele intalniri. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...