8 plante benefice pentru fiecare camera

Florile sunt darurile pretioase pe care natura le ofera oamenilor, iar acestia se bucura de ele nu doar in natura ci si in casele lor. Insa ce flori se potrivesc intr-un apartament? Plantele norocoase sunt bune in casa, potrivit principiilor fengshui.

RomaniaTV.net
13 dec. 2018, 21:15
8 plante benefice pentru fiecare camera

Iata 8 plante benefice pentru fiecare camera.

1. Usa de la intrare
Pentru a-ti arata entuziasmul ar trebui ca in apropierea usii sa fie pusa o floare frumoasa, precum laleaua, ori un copac. De asemenea, gladiola ori castanul Malabar care protejeaza casa de spiritele rele si aduc binecuvantari sunt excelente pentru a fi asezate la intrarea in casa.

2. Sufragerie
In general toate plantele norocoase precum si florile pot fi puse aici, insa este bine sa le aranjezi in functie de marime. Nu pune in coltul camerei o planta care atinge tavanul astfel incat sa lase impresia de presiune. Atunci cand alegi plantele mici trebuie sa iei in calcul atat marimea mesei cat si efectul vizual. Iata ce ai putea alege: Scindapsus (Epipremnum aureum), iedera pentru a fi puse pe masa. Ananasul, castanul Malabar (Pachira aquatica sau arborele banilor), Dieffenbachia si Schefflera macrophylla pot fi asezate in colt.

3. Dormitor
Florile frumoase cu un aspect placut sunt o alegere potrivita pentru dormitor. De asemenea, este o ideea buna ca la capul patului sa pui cateva fructe: grapefruit, portocale, piersici, mere si alte fructe care te pot ajuta sa adormi mai usor datorita aromei lor. Ai grija sa nu pui in camera in care dormi plante agatatoare. In schimb, iti poti decora dormitorul cu trandafiri, hibiscus sau muscate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.