8 trucuri sexuale pe care cuplurile ar trebui să le încerce

Exista doua faze primare in viata sexuala a oamenilor – sexul dinainte de a intra intr-o relatie si sexul de dupa. De vreme ce ultimul nu este cel dupa care tanjeste cineva, ar trebui facut ceva pentru a schimba starea de fapt.

RomaniaTV.net
18 oct. 2018, 20:29
8 trucuri sexuale pe care cuplurile ar trebui să le încerce

Imbunatateste-ti viata sexuala apeland la urmatoarele trucuri.

1. Adopta un rol diferit de cel al personalitatii tale

Este barbatul tau cel care hotareste totul in relatia voastra? Leaga-i mainile de tablia patului. Este timid si iti lasa tie de fiecare data initiativa? Arata-i niste filme pentru adulti si indeamna-l sa preia el conducerea. Multor persoane le place sa interpreteze un rol in dormitor, de preferinta unul diferit de cel pe care il joaca in viata reala.

2. Incearca orice pozitie in care n-ai facut-o niciodata

Sa faceti noi lucruri impreuna este o experienta care intareste relatia voastra – ca sa nu mai vorbim de faptul ca este posibil sa fi trecut ceva vreme de cand n-ati mai facut nimic nou in pat. Incercati o noua pozitie, ori intreaba-l daca este vreuna pe care n-au experimentat-o niciodata si treceti la treaba. In cel mai bun caz, va veti indragosti de ea. In cel mai rau caz, veti avea inca un motiv sa radeti.

3. Lasa-ti lenjeria acasa cand va dati o intalnire in oras

Va aduce un plus de distractie cand veti lua cina la restaurantul vostru obisnuit. Insa imediat ce iesiti din casa ori te asezi pe scaun lasa-l sa observe ca nu porti nimic sub rochie. Cu siguranta ca ii va aprinde imaginatia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.