9 semne ca mariajul e la final

Cand mariajul lor ajunge la un punct critic majoritatea oamenilor incearca cu orice pret sa-l resusciteze. Sunt atat de hotarati sa-l refaca incat de multe ori uita sa capteze si semnalele trimise de partener. Si, oricat de mult ar incerca, stradania lui va fi in zadar, tocmai pentru ca celalalt nu depune nici un efort.

RomaniaTV.net
10 nov. 2018, 20:38
9 semne ca mariajul e la final

Iata care sunt semnele care transmit mesajul ca o casnicie se apropie de final, potrivit dr. Bryce Kaye, autorul cartii „Trusa de prim-ajutor a mariajului”.

1. Sunteti „decuplati”
Daca unul dintre soti prefera sa stea mai mult timp la serviciu, cu prietenii, in fata calculatorului/televizorului, oriunde, numai alaturi de partener NU, atunci relatia este aproape de final. Cu cat trece mai mult timp fara ca partenerii sa depuna cel mai mic efort pentru a indrepta situatia, cu atat casnicia este iremediabil distrusa.
 
2. Unul refuza sa incerce

Daca unul dintre soti a captat mesajul ca ceva este in neregula, dar celalalt refuza sa faca orice miscare pentru a incerca sa salveze casnicia, atunci primul n-are nici o sansa de reusita. Nu are sens sa se mai chinuie de unul singur daca timp de un an n-a fost chip sa-l convinga pe celalalt sa faca ceva pentru a revigora mariajul.
 
3. Nu mai exista respect
Unul dintre aspectele importante ale unei casnicii este respectul reciproc. Cand acesta a disparut, celalalt partener se va simti desconsiderat, injosit, respins.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.