Iaşi: Accident în lanţ din cauza unui şofer aproape în comă alcoolică VIDEO

Unii şoferi nu renunţă la volan nici atunci când doar cu greu se mai pot ţine pe picioare. Este cazul unui ieşean care a provocat un accident în lanţ, după ce nu a mai văzut prea bine drumul din cauza aburilor de alcool.

RomaniaTV.net
14 ian. 2012, 07:35
Iaşi: Accident în lanţ din cauza unui şofer aproape în comă alcoolică VIDEO

Accident în lanţ la Iaşi din cauza unui şofer care a băut zdravăn înainte de a se urca la volan. Cinci maşini s-au ciocnit , iar două persoane au ajuns la spital. După analize, medicii spun că şoferul vinovat era aproape de comă alcoolică.

„Aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra comenzilor autoturismului. A pătruns pe contrasesns, având loc astfel un impact frontal cu un autoturism”, a explicat Bogdan Antonio, agent Biroul Rutier.

În urma impactului cele două autoturisme au acroşat alte trei maşini.

La faţa locului au ajuns trei echipaje de poliţie şi un echipaj SMURD. Două persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital. Tot aici a fost adus pentru a i se recolta probe de sânge şi şoferul care susţinea că n-a băut, cu toate că abia se putea ţine pe picioare, iar la etilotest rezultatul a fost 1,25 mg alcool pur în aerul expirat.