Două persoane au leşinat în mijlocul protestatarilor din Piaţa Universităţii din Capitală

O femeie şi un bărbat au leşinat la protestul din Piaţa Universităţii din Capitală. O ambulanţă a ajuns la faţa locului pentru a le acorda îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
14 ian. 2012, 17:38
Două persoane au leşinat în mijlocul protestatarilor din Piaţa Universităţii din Capitală

Femeia a fost prinsă între manifestanţi şi jandarmii care încercau să-i readucă pe oameni pe trotuar. „Am venit în Piaţa Universităţii ca să îmi cer pensia. Am aflat de miting de la televizor. Am căzut, mi s-a făcut rău”, a spus aceasta.

Femeia a fost luată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Bărbatul a leşinat şi el în mijlocul mulţimii. Acesta a fost scos din mulţime pe braţe de către alţi protestatari, după care a fost preluat de o ambulanţă.

Zeci de protestanţi din Capitală au început să se îmbrâncească cu jandarmii care asigură ordinea publică.

În Piaţa Universităţii sunt câteva sute de persoane, care s-au adunat, sâmbătă, de la ora 14.00 pentru a protesta faţă de problemele diverse cu care se confruntă şi pentru a scanda lozinci împotriva Guvernului şi a lui Traian Băsescu.

La un moment dat, o parte dintre protestatari au plecat spre Cotroceni, iar alţii au rămas în Universitate. Oamenii au ocupat bulevardul Magheru, s-au urcat pe troiţa închinată Eroilor Revoluţiei şi au început să strige „Libertate”.

În timpul acestor acţiuni, oamenii au început să se îmbrâncească cu jandarmii, în încercarea de a ocupa tot bulevardul. La faţa locului au fost suplimentate echipajele de Jandarmerie, venind şi echipaje de la Poliţia Rutieră.