Robert De Niro şi John Travolta vor juca pentru prima dată împreună într-un film

Renumiţii actorii americani Robert De Niro şi John Travolta vor juca pentru prima dată împreună în filmul de acţiune "Killing Season", produs de Millennium Films şi Corsan Pictures.

RomaniaTV.net
31 oct. 2011, 06:17
Robert De Niro şi John Travolta vor juca pentru prima dată împreună într-un film

Lungmetraj va fi regizat de Mark Steven Johnson, pe baza unui scenariu scris de Evan Daugherty. Filmările pentru „Killing Season” vor debuta pe 16 ianuarie în Munţii Apalaşi din Statele Unite, informează hollywoodreporter.com.

Robert De Niro va juca rolul unui fost militar american care trăieşte într-o cabană din munţi. El va primi vizita unui turist european, interpretat de Travolta, care se dovedeşte a fi un fost soldat sârb care vrea să se răzbune.

Paul Breuls, directorul general al companiei de producţie cinematografică Corsan Pictures a declarat că nu i-a văzut niciodată pe cei doi actori jucând împreună: „Nu i-am văzut niciodată pe aceşti doi mari actori împreună pe marele ecran şi abia aşteptăm să vedem ce va ieşi din această combinaţie”.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 68 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din „Naşul: Partea II” (1975) şi „Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum „Şoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), „Băieţi buni/ Goodfellas” (1990), „Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) şi „Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.

John Travolta, în vârstă de 57 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Febra de sâmbătă seara” şi „Pulp Fiction”, pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul „Un mafiot la Hollywood”.