Horoscop: Cât de importanţi sunt banii, pentru fiecare zodie în parte

Cu toţii ne dorim să fim mai calculaţi cu banii şi să învăţăm să facem economii. Însă, oricât de mult ne-am strădui, de cele mai multe ori facem totul exact pe dos. Asta pentru că unii dintre noi avem tendinţa să cheltuim mai mulţi bani, în timp ce alţii sunt făcuţi pentru a economisi sau pentru a face investiţii pe termen lung.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 10:49
Horoscop: Cât de importanţi sunt banii, pentru fiecare zodie în parte

In functie de zodia in care ne-am nascut, fiecare dintre noi avem un anumit comportament atunci cand vine vorba de bani, ceea ce poate fi destul de dificil de schimbat.

Afla cat de importanti sunt banii, pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

Vrei sa fii mereu in frunte si banii sunt una dintre consecintele acestei pozitii. Energia si ambitia pe care le pui in munca ta vor avea drept consecinta naturala banii. Banii nu sunt foarte importanti pentru tine, dar asta si pentru ca nu apuci sa ii doresti, ii obtii inainte.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Dragoste, bani, sănătate. Ce vă prezic astrele pentru Noul An

Fiind o fire entuziasta, iti va placea destul de mult si sa cheltui acei bani si, drept consecinta, iti va fi destul de greu sa apuci sa pui bani la ciorap. Nu obisnuiesti sa iti refuzi o placere si de cele mai multe ori rezervele tale din banca nu vor fi prea mari.

Chiar daca in general esti o fire egoista, atunci cand vine vorba despre a imprumuta bani cuiva, nu vei apuca sa te gandesti de doua ori, pentru ca iti place sa le fii de folos celor din jurul tau.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.