I-a scos CHILOŢII din PANTALONI şi i-a întins peste cap: Ce s-a întâmplat după este ŞOCANT FOTO

Un american este acuzat că şi-a sufocat tatăl vitreg în timpul ce se certa cu acesta după ce i-a scos chiloţii din pantaloni şi i-a întins până deasupra capului.

10 ian. 2014, 08:50

Brad Davis, un tânăr de 33 de ani, a reuşit să îl omoare pe Denver St Clair, tatăl său vitreg de 58 de ani, după ce i-a scos lenjeria intimă din pantaloni şi a i-a întins-o până în jurul capului şi al gâtului, potrivit Mirror, aceasta fiind un joc umilire practicat în special de copii.

Citeşte şi Poliţia a intervenit: A postat pe internet fotografia unei tinere în comă alcoolică alături de un mesaj ŞOCANT

Cei doi au început să se certe după ce au consumat mai mult alcool.

Nu am văzut niciodată aşa ceva, dar talia lenjeriei se afla în jurul gâtului victimei. Continuăm investigaţia şi credem că este vorba de mai mult decât o simplă ceartă„, a declarat şeriful Mike Booth.

Citeşte şi DROGURILE schimbă TOT: Reacţia ŞOCANTĂ a unui ADOLESCENT care a încercat mefedronă cu un cuţit în mână

Bătrânul nu a mai putut să respire şi a murit sufocat la scurt timp după incidentul şocant. Se pare că totul a pornit de la faptul că bărbatul considera că fiul său vitreg îi datorează suma de 4.000 de lire pentru că locuieşte în rulota lui.

Atât victima, cât şi criminalul, sunt cunoscuţi pentru trecutul lor violent şi certurile dese pe care le aveau.