Britanicii au descoperit cea mai proastă hoaţă din ţară

O adolescentă, care a participat la actele de huliganism petrecute, în vară, în Marea Britanie, este judecată pentru că a furat dintr-un magazin doi pantofi sport. Ambii erau pentru piciorul stâng.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 09:49
Britanicii au descoperit cea mai proastă hoaţă din ţară

Danielle Corns, în vîrstă de 18 ani, a fost arestată pentru un gest de furt ce concurează la cel mai neghiob act de acest gen petrecut în Regatul Unit în ultimii ani – sustragerea a doi pantofi sport, ambii pentru piciorul stâng, scrie Daily Mail.

Fata a fost arestată după ce a fost depistată pe înregistrările unei camere de supraveghere ale unui magazin din oraşul Wolverhampton. Mai mult, tânăra, care avea nevoie de un cazier curat, deoarece aplicase pentru intrarea la scoala de piloţi a Aviaţiei Regale Britanice (RAF), a mers de bună-voie la poliţie pentru a reclama faptul că poza sa a apărut într-un set de imagini care ilustrau, într-un ziar local, un articol despre devalizarea violentă a magazinelor.

Danielle face parte dintr-un lot de 32 de tineri britanici, arestaţi şi judecaţi pe bandă rulantă de justiţia britanică imediat după revoltele tinerilor din Regatul Unit. Deşi fata a fost identificată pe camerele de supraveghere ale mai multor magazine ea susţine că nu a furat decât „o pereche” de tenişi.

Scoasă de la puşcărie de bunicul său, care a plătit statului 5.000 de lire sterline pentru a-şi elibera nepoata, Danielle Corns a scăpat de mai toate acuzaţiile de furt, retrase între timp de proprietarii magazinelor. Toate, mai puţin furtul a doi pantofi pentru acelaşi picior.

Până la condamnarea finală tribunalul  care a judecat-o i-a interzis să mai pună piciorul în Wolverhampton şi i-a impus purtarea unei brăţări electronice care s-o împiedice să părăsească oraşul natal, Midlands.