Mihail Vlasov, SUSPENDAT de la conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie. Daraban, preşedinte interimar

Mihail Vlasov a fost suspendat din funcția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, iar funcția a fost preluată interimar de Mihai Daraban, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Constanța.

RomaniaTV.net
21 mart. 2014, 12:20
Mihail Vlasov, SUSPENDAT de la conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie. Daraban, preşedinte interimar

„Colegiul de conducere va avea loc pe 27 martie, când vom hotărî cine va fi noul președinte al CCIR. Colegiul va fi format din 27 de membri, dintre care 22 reprezentanți ai Camerei Naționale, iar restul președinți ai Curții de Arbitraj și președinți ai Camerelor Bilaterale”, a precizat Mihai Daraban, în cadrul unei conferințe privind acțiunile viitoare ale membrilor Camerei de Comerț.

Citeşte şi Mihail Vlasov şi Becali, clienţi fideli ai cazinourilor. Aceştia pierdeau SUME COLOSALE de bani într-o noapte

Tot cu titlu interimar, Brândușa Ștefănescu a preluat președinția Autorității de nominare, autoritate care face parte din Curtea de Arbitraj Comercial Internațional.

În cadrul acestei conferințe s-a precizat că revenirea Registrului Comerțului la CCIR va fi o prioritate și pentru viitorul președinte. Bugetul gestionat anual de CCIR nu depășește 22 milioane lei, iar cotizația anuală a unui membru este de 4.000 lei maximum.