Un caz care i-a ŞOCAT şi pe medici: Un bebeluş de 7 luni luni trăia cu CORPUL plin de ACE VIDEO

Caz şocant în Peru, unde un bebeluş de numai 7 luni a ajuns la spital cu mai multe ace în corp. Medicii se pregătesc să i le scoată.

RomaniaTV.net
31 mart. 2014, 14:25

O fetiță de 7 luni a fost dusă de urgenţă la spital, de către mama ei, care era neliniştită pentru că bebeluşul plângea aproape incontinuu. După ce micuţei i s-au făcut radiografii, medicii au rămas şocaţi de ceea ce au văzut că poate exista în corpul unui copil care nu împlinise nici măcar 1 an.

Mai exact, fetiţa are nu mai puţin de 8 ace, de câte 3 centimetri fiecare, la nivelul toracelui şi  în membrele inferioare, potrivit România TV.

Nu este clar cum au ajuns acolo, însă doctorii susţin că nu avea cum să fie un accident şi că acestea au fost introduse intenţionat. Bebeluşul se află acum în spital, în stare stabilă, şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Citeşte şi: Miracol în SPITAL: Un bebeluş născut mort a înviat după JUMĂTATE de ORĂ. Vezi cine l-a salvat FOTO

În acest timp, autorităţile au deschis o anchetă. Principalii suspecţi sunt chiar părinţii bebeluşului. Deocamdată, medicii nu sunt siguri Cum au ajuns acolo nu este însă clar, dar doctorii susţin că au fost introduse de un adult. Copilul este acum în stare stabilă.