Mărturia ŞOCANTĂ a unei eleve de 14 ANI: În clasa a VIII-a se PROSTITUEAZĂ pentru bani de buzunar VIDEO

O elevă de clasa a VIII-a din Brăila a recunoscut că se prostituează pentru bani de buzunar. Crescută de la vârsta de două luni de părinţi adoptivi, după ce familia a abandonat-o, tânăra a rămas în prezent doar cu tatăl de 75 de ani care nu o poate ţine în frâu.

RomaniaTV.net
03 apr. 2014, 07:13
Mărturia ŞOCANTĂ a unei eleve de 14 ANI: În clasa a VIII-a se PROSTITUEAZĂ pentru bani de buzunar VIDEO

Minora, care recunoaşte că se prostituează pentru bani, a schimbat deja două şcoli până în prezent deoarece nu se înţelegea cu colegii. Mai mult, în luna ianuarie ea a plecat de bună voie de acasă pentru două zile, minţindu-şi tatăl că se află la o colegă. Ea a repetat aceste gesturi de mai multe ori, în luna martie tatăl său fiind obligat să anunţe poliţia deoarece nu ştia nimic de fiica lui, potrivit infobraila.ro.

Citeşte şi O elevă de bani gata din Brăila scrie la 16 ani despre experienţe SEXUALE pe blogul personal FOTO

Cu toate că Protecţia Copilului a luat-o pe elevă şi a internat-o într-un Centru de Plasament cu regim de urgenţă, după ce a fost sesizată, tânăra nu a fost mulţumită de condiţiile de acolo rugându-şi tatăl să o ia acasă, promiţând că va merge la şcoală.

De câte ori pleacă de acasă, ea spune că merge să „facă bani”, stabilind pe internet diverse întâlniri pentru sex. Astfel, pentru sume de 100 de lei, minora întreţine relaţii sexuale în diferite apartamente din Brăila, lucru pe care singură îl recunoaşte. Ea a fost filmată de jurnalişti în timp ce povestea că a făcut sex cu 8-10 bărbaţi într-o singură seară.

Citeşte şi Povestea terifiantă a unei prostituate de 15 ani, obligată să facă sex cu 15 bărbaţi pe zi

Şocant este faptul că propriul tată a recunoscut că a fost nevoit să so ducă la spital în urmă cu câteva luni după ce a descoperit că odrasla lui este însărcinată, aceasta recurgând la avort.