O nouă pierdere pentru PRO TV. Vezi ce vedetă a semnat contract cu postul concurent

După 15 ani în care a colaborat cu postul ProTV, Edi Stancu şi-a luat dansatorii din trupa care îi poartă numele şi s-a mutat la Antena 1.

11 iun. 2014, 10:26
O nouă pierdere pentru PRO TV. Vezi ce vedetă a semnat contract cu postul concurent

După plecarea Monei Segall din Pro TV, întreaga trupă de dans a lui Edi Stancu a trecut la Antena 1. „Da, am rămas cu Mona Segall”, a confirmat Edi Stancu pentru Paginademedia.ro.

De altfel, aproape toată echipa de producție a Monei Segall  (aproximativ 60-70 de oameni) a plecat cu ea către Antena 1. Vezi şi: Încă o emisiune părăseşte PRO TV-ul cu tot cu prezentator

Baletul Edi Stancu numără 18 dansatori, printre care Bogdan Boantă, Silvia Stancu, Kotoy, Cocuța, Petrișor Ruge și Vladimir Palamarciuc – Vova. Edi Stancu a lucrat pentru Pro TV timp de 15 ani. În 1998, întors din străinătate, a apărut în videoclipurile produse de Media Pro Music și, ulterior, la emisiunile Pro TV. Primul balet Edi Stancu a apărut, într-o formulă restrânsă (6-8 oameni) la emisiunea lui Teo Trandafir. Ulterior, odată cu dezvoltarea formatului Dansez pentru tine, produs de echipa Monei Segall, baletul a ajuns la 18 membri și a asigurat partea de coregrafie la toate show-urile mari din Pro TV.

Citeşte şi SCANDAL URIAŞ la PRO TV: Angajaţii daţi afară cu bodyguarzi au sunat la 112