Când e momentul să ai un copil

Te întrebi dacă şi când e momentul să ai un un copil? Dacă eşti pregătită pentru acest pas? Prietenele tale sunt deja însărcinate sau proaspete mămici, iar tu începi să te gândeşti (cu teamă) că poate a venit şi vremea ta.

RomaniaTV.net
26 iun. 2014, 08:00
Când e momentul să ai un copil

Cu timpul nu-i de joaca… Alearga ca nebunul si nu te intreaba niciodata daca esti sau nu pregatita sa faci una sau alta, dupa cum ti-o cere varsta. Si vine o vreme cand trebuie sa iei niste hotarari foarte importante pentru viitorul tau, mai ales daca te si invarti intr-o lume cuprinsa parca de febra maternitatii.

Vedete care au ramas insarcinate dupa 40 de ani

Categoric, aducerea pe lume a unui copil e o decizie cu mult mai serioasa decat insasi casatoria. E o responsabilitate importanta pe care trebuie sa fii pregatita sa ti-o asumi, orice-ar insemna asta pentru tine.

„Toate la timpul lor”… iti spui in gand, atunci cand intorci capul dupa cate un copilas rotofei si carliontat pe strada sau te joci cu juniorul prietenei tale din copilarie si, tot asa le raspunzi si celor din jur – parinti deja ori nu -, atunci cand te intreaba, pe tine si pe partenerul tau: „dar voi pe cand… unul mic?” (mai ales in primul an dupa nunta – aproape ca auzi asta zilnic, pe cuvant de… experienta!). Apoi, cand o prietena este insarcinata ori naste, imediat ce-i adresezi felicitari, esti trasa de maneca: „Dar tu cand…?” La un moment dat, intrebarea asta chiar te scoate din minti, asa-i?

Vezi cand e momentul sa ai un copil pe mami.ro.