Prima expoziție de selfie din lume, organizată în România

Selfie-urile devenite  tot mai la moda in ultima perioada pot deveni o adevarata opera de arta, dar si o sursa de venit. Nu trebuie sa fii  un mare artist si nici cel mai bun fotograf.

RomaniaTV.net
01 sept. 2014, 23:38
Prima expoziție de selfie din lume, organizată în România

Ei bine, românii de la BestSelfie.ro, au luat inițiativa și organizează prima expoziție de selfie-uri din lume, care va fi vernisată laGaleriile de Artă Grimberg din București. Tot ce trebuie sa faci este sa incarci o fotografie de acest gen pe site-ul www.bestselfie.ro si sa iti anunti toti prietenii sa te voteze. Cele mai votate 300 de selfie-uri vor intra garantat intr-o expozitie unica in lume. Aceasta va fi organziata pe 15 noiembrie la Bucuresti, iar acolo îți vei putea admira împreuna cu prietenii tăi fotografia printată și expusă sub formă de tablou.

Mai mult, cel mai bun selfie va fi premiat cu 1000 de euro de către organizatori, iar locurile doi si trei vor primi câte o tabletă, respectiv un smartphone.

Un juriu va decide care dintre cele 300 de fotografii va fi câștigătoarea premiului cel mare: 1000 de euro. Criteriile de jurizare vor fi dezvăluite la începutul evenimentului, însa cu siguranța unul dintre criterii este numărul de voturi obținute pe site-ul www.bestselfie.ro.

Fenomenul selfie a luat o amploare destul de mare, mai ales că anul trecut a fost desemnat cuvântul anului de către Oxford. Definiția cuvântului selfie este o fotografie proprie pe care ți-ai făcut-o singur, cu un dispozitiv pe care o încarci pe un site de socializare.