Ilie Sârbu: De ce nu vorbeşte Băsescu de DOSARUL LUI de ofiţer acoperit? Putem să-l chemăm la comisii

Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD, nu este de acord cu înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să verifice declaraţiile președintelui Traian Băsescu privind ofiţerul acoperit . Sârbu spune însă că şeful statului ar putea fi în schimb invitat în faţa comisiilor parlamentare de specialitate şi îi cere să vorbească despre "dosarul lui".

12 sept. 2014, 14:04

Ilie Sârbu spune că o nouă comisie nu va fi înființată, așa cum a cerut ACL, pentru că cele două comisii pentru controlul SRI și SIE pot da un verdict.

Mai mult, liderul PSD îi cere lui Băsescu să spună dacă, în cele două mandate, a avut dublă comandă și anunță, în premieră, că președintele poate fi chemat în fața comisiilor parlamentare.

Băsescu: Există candidaţi la prezidenţiale care au fost ofiţeri de securitate. Îi voi deconspira VIDEO

De ce nu vorbește Băsescu de dosarul lui. Dosarul lui de ofițer acoperit? De toate dosarele lui. El era informator la ofițer…

Băsescu cere lucruri împotriva legii. De ce nu se interesează nimeni, după 10 ani, ce a fost el? A avut dublă comandă? Putem să-l chemăm în fața comisiilor, dar nu cred că va veni. Cum de are el informații, de unde le are despre toată lumea?„, a declarat Sârbu, citat de stiripesurse.ro.

Opoziţia cere COMISIE DE ANCHETĂ pentru a depista ofiţerul acoperit. Traian Băsescu ar putea fi audiat

Preşedintele Băsescu a declarat, despre faptul că unii candidaţi la Preşedinţie nu şi-ar fi completat CV-ul, că trebuie să spună dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi şi a precizat că, dacă nu se va întâmpla, o va face el, arătând că nu este corect să duci o asemenea funcţie „având două butoane”.