Crăciun Viena 2014. De ce să mergeţi la Viena în vacanţa de iarnă

Crăciun Viena 2014 este o ocazie ideală pentru o călătorie de familie în străinătate. Târgurile de Crăciun, muzeele pentru copii şi multe alte atracţii sunt motive irezistibile pentru a descoperi capitala Austriei în acest sezon alături de copii.

RomaniaTV.net
22 dec. 2014, 10:24
Crăciun Viena 2014. De ce să mergeţi la Viena în vacanţa de iarnă

Dacă eşti la prima călătorie cu copilul în străinătate, Viena este oraşul ideal.

Este una dintre cele mai apropiate şi populare destinaţii internaţionale, este renumită pentru ospitalitatea ei pentru familii şi copii, iar iarna este absolut magică, graţie, în special, târgurilor de Crăciun, care sunt deschise până în jurul datei de 24 decembrie.

Dar să luăm pe rând câteva dintre surprizele pe care le oferă Viena întregii familii, atât în preajma Sărbătorior de Iarnă, cât şi în restul anului.

Citeşte şi Decoraţiuni de Crăciun. Brăduţi din hârtie

Târguri de Crăciun Viena 2014

Considerat cel mai prietenos şi primitor târg de Crăciun din Europa, târgul din faţa Primăriei Vienei (Rathauspark, foto), aflat la a 29-a ediţie consecutivă, a devenit o emblemă a Vienei aflată în prag de Crăciun. La cele peste 140 de căbănuţe decorate festiv găseşti dulciuri, produse tradiţionale, de artizanat, cadouri, ornamente pentru brad, decoraţiuni din sticlă, vin fiert, punsch (inclusiv fără alcool, pentru copii), iar aromele de vin fiert, de dulciuri şi castane coapte se întrepătrund într-un mod irezistibil.

Vezi de ce sa mergeti in Viena in vacanta de iarna pe mami.ro.