MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Concurentele s-au distrat SINGURE în CLUB

În casa "Mireasă pentru fiul meu" distracţia a fost la ea acasă în ultima perioadă. Pentru că luna martie este considerată a fi mai mult luna femeii, concurentele show-ului matrimonial au fost răsplătite aproape în fiecare zi cu surprize care mai de care.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 09:23
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Concurentele s-au distrat SINGURE în CLUB

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Prima surpriză pregătită de staff-ul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a fost dedicată fetelor. Mai exact, toate  concurentele s-au putut distra singure în club, de 8 martie, alături de câţiva stripperi, scriu cei de la mondonews.ro.

Concurenţii de la MIREASĂ PENTRU FIUL MEU au făcut show. Scene desprinse parcă din filmele pentru adulţi

Dacă fetele au putut beneficia de momente speciale, nici băieţii nu au dus lipsă de aşa ceva. Staff-ul le-a pregătit şi lor câteva surprize, iar una dintre ele a fost să le dea voie să se distreze cum ştiu ei cel mai bine.

Mai mult decât atât, imediat după ce toţi concurenţii şi-au revenit după noaptea de pomină a zilei de 8 martie, producătorii emisiunii i-au pus în faţa faptului împlinit. Şi anume, să vadă materiale video despre partenerii săi. Materiale care i-a cam pus pe jar atât pe fete, cât şi pe băieţi.

Citeşte şi  Petru, concurentul din casa „Mireasă pentru fiul meu”, dezbrăcat şi pipăit de domnişoare FOTO