Ghid de machiaj: Lucruri pe care trebuie să le ştii dacă porţi ochelari

Pentru femeile care poarta ochelari, regulile in materie de machiaj se schimba radical - Iata ce si cum trebuie sa faci atunci cand te machiezi, in cazul in care porti ochelari de vedere!

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 13:21
Ghid de machiaj: Lucruri pe care trebuie să le ştii dacă porţi ochelari

Sprancenele sunt cele mai importante – daca ramele ochelarilor iti incadreaza ochii, sprancenele sunt cele care iti incadreaza ochelarii. Asadar, trebuie sa iti faci un obicei din a-ti contura sprancenele cu fard ori cu creion pentru sprancene.

Citeşte şi Cum să te machiezi în această primăvară: Tendinţe şi recomandări

Foloseste anticearcan – acum, ca porti ochelari, trebuie sa folosesti intotdeauna anticearcan. Asta pentru ca ramele ochelarilor creeaza umbre sub ochi, iar acestea accentueaza cearcanele.

Contureaza-ti ochii cu tus – ochii tai par mai mici atunci cand porti ochelari, insa daca ii conturezi cu tus si nu uiti sa faci si o „codita” in coltul extern al ochiului, privirea ta nu va trece neobservata.

Renunta la rimelul care iti curbeaza genele – prin lentilele ochelarilor, nimeni nu va observa daca ai sau nu genele curbate. Asadar, alege, mai degraba, un rimel pentru gene voluminoase.

Aplica doua straturi de rimel – daca vrei ca ochii tai sa iasa in evidenta, aplica intotdeauna doua straturi de rimel. Ai grija insa sa il aplici pe al doilea inainte ca primul sa se usuce intrucat altfel risti sa se creeze efectul de gene incarcate.

Citeşte şi Greşeli de machiaj care sperie bărbaţii

Foloseste rimel si pe genele de jos – daca pana acum nu iti dadeai cu rimel deat genele de sus, acum ar trebui sa le dai si pe cele de jos intrucat vor crea impresia de ochi mariti.

Citeste mai mult pe feminis.ro.