ÎMPĂCAREA ANULUI! Mărioara Zăvoranu l-a IERTAT pe Vadim Tudor: „Nu mai avem timp să trăim”

Suntem în Săptămâna Patimilor, iar asta ne face să fim mai bun şi să-i iertăm pe toţi cei care ne-au greşit. Acest motiv a stat şi la baza împăcării dintre Mărioara Zăvoranu şi Vadim Tudor. Deşi au fost ajutaţi de echipa WoWBiz, cei doi prieteni au trecut peste neînţelegerile de odinioară şi copleşiţi de sentimente au făcut pace şi şi-au spus tot ce au simţit.

RomaniaTV.net
08 apr. 2015, 10:11

În Săptămâna Mare, toate neînţelegerile dintre oameni se dau uitării, iar lumea trăieşte în pace şi armonie. Acesta a fost principiul după care s-au ghidat şi Mărioara Zăvoranu şi Vadim Tudor, care deşi au fost certaţi destul de multi timp, au decis să se împace.

Oana Zăvoranu vrea să-şi bage mama în închisoare: „Mărioara face evaziune fiscală la nivel mare”

Ajuns la spitalul unde buna sa prietenă este internată, Vadim Tudor a surprins-o pe aceasta cu câteva cadouri şi cu o poezie de suflet, care a emoţionat-o până la lacrimi pe Mărioara Zăvoranu, care în final şi-a iertat prietenul. Înainte de plecare, policitianul a sărutat-o pe frunte pe Mărioara Zăvoranu şi a liniştit-o că se va împăca cât de curând cu fiica sa.

„Ştii de ce te-am primit eu pe tine? Pentru că nu mai avem timp… Nu mai avem timp să trăim! Doamne fereşte să simţi ce am simţit eu. Din cauza bolii simt o nevoie nebună de iubire”, a declarat Mărioara Zăvoranu.

„Mă bucur să o salut. Să văd că e mai bine. Asta e important! Suntem în Săptămâna Patimilor, creştinii se iartă. Eu m-am frământat mult şi m-am gândit cum să o ajut. Eu sunt vinovat, o rog să mă ierte, aşa e cavalereşte. Toată viaţa am ţinut la ea”, a spus Vadim Tudor.

Citeşte şi  Războiul continuă: Oana Zăvoranu vrea să dezvăluie TOŢI bărbaţii din viaţa MAMEI sale