Dumitru Dragomir despre Gigi Becali: Este fratele lui Iisus Hristos VIDEO

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că Gigi Becali este fratele lui Iisus Hristos. El a mai declarat că a vorbit cu Becali, după ce acesta a ieşit din închisoare, şi i-a transmis urări de Paşte. De asemenea, Dragomir susţine că Becali a rămas la fel de pătimaş când vine vorba de meciurile Stelei.

09 apr. 2015, 08:10
Dumitru Dragomir despre Gigi Becali: Este fratele lui Iisus Hristos VIDEO

Dumitru Dragomir are numai cuvinte de laudă la adresa noului Gigi Becali, transformat complet după aproape doi ani de puşcărie. „El e rudă cu Dumnezeu… hmmm… cu Iisus Hristos e el, eu sunt cu Dumnezeu„, a glumit Dragomir. Întrebat dacă se vede cu Gigi Becali, fostul preşedinte al Ligii a spus: „Mă văd, de ce nu? El este un om liber, care a ieşit de la Bastilia„.

Vezi şi Gigi Becali şi George Copos, înainte şi după închisoare. Transformări INCREDIBILE

De-a lungul timpului, relaţia dintre fostul şef de la ligă şi Gigi Becali a fost plină de certuri şi împăcări. Cei doi au fost protagoniştii unor scandaluri de pomină. Între timp, viaţa i-a adus pe amândoi la sentimente mai bune. „I-am urat să fie liniştit, să nu mai ajungă unde a fost, să fie sănătos, să-i trăiască familia„, a spus Dumitru Dragomir despre ultima convorbire pe care a avut-o cu Gigi Becali.

În ciuda zvonurilor că Gigi Becali s-ar îndepărta de fotbal, Dragomir este sigur că acesta va fi acelaşi suporter înflăcărat la meciurile Stelei şi de acum înainte.