Un fost angajat MAI şi-a împuşcat soţia, la Constanţa VIDEO

O femei din Techirghiol, judeţul Constanţa, a fost împuşcată în zona cervicală chiar de soţul ei, un fost angajat al Ministerului de Interne. Prima ipoteză este că arma bărbatului s-a declanşat accidental.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 05:18
Un fost angajat MAI şi-a împuşcat soţia, la Constanţa VIDEO

Cei doi soţi sunt din Constanţa, dar stăteau în Techirghiol, unde îşi construiesc o casă. Miercuri-noapte, femeii i s-a părut că aude zgomote în curte şi şi-a alertat soţul. Bărbatul, fost angajat al Ministerului de Interne, a ieşit afară cu o armă, însă aceasta s-a descărcat, iar glonţul a rănit-o chiar pe femeie.

Am fost solicitaţi pentru o persoană împuşcată în zona cervicală. Pacienta era stabilă, conştientă„, a declarat medicul de pe ambulanţă, Mihaela Stoian.

Din primele cercetări, poliţiştii spun că arma s-a descărcat accidental. De aceeaşi părere sunt şi vecinii.

Este vorba de un bărbat de 64 de ani, fost cadru MAI, pensionar de aproximativ 10 ani. Este viorba de două focuri de armă. În încărcător au mai fost găsite trei cartuşe„, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Gelu Manolescu.

Potrivit anchetatorilor, citaţi de MEDIAFAX, bărbatul a fost angajat al MAI ca medic veterinar în Constanţa şi ieşise la pensie de mai mulţi ani. El deţinea arma în mod legal, având permis de port-armă, şi îşi cumpărase pistolul de aproximativ o lună. În noaptea de miercuri spre joi, când s-a produs incidentul, bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, testele indicând o alcoolemie de 0,43 la mie.

Se pare că arma, un pistol Tokarev calibru 7,62, era armată, iar când bărbatul a fost trezit din somn, buimac, a luat-o, a vrut să coboare din pat, iar arma s-ar fi putut descărca accidental. Imediat după aceea, el a sunat la 112 şi a chemat Ambulanţa„, au declarat surse din rândul anchetatorilor.

O comisie coordonată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cercetează cazul şi încearcă să stabilescă dacă a fost vorba despre un accident sau dacă bărbatul a încercat să-şi omoare soţia.