MIHAI LEU, după operaţia de cancer: „Au fost anumite momente în care m-am gândit la moarte”

Mihai Leu, campion mondial la box profesionist, a trecut prin momente grele, iar viaţa lui atârnat de un fir de aţă. La jumătatea lunii decembrie a anului trecut, sportivul a primit o veste cutremurătoare din partea medicilor: a fost dignosticat cu cancer la colon.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 12:18
MIHAI LEU, după operaţia de cancer: „Au fost anumite momente în care m-am gândit la moarte”

După intervenţia chirurgicală pe care a făcut-o la spitalul Fundeni din Capitală, pentru Mihai a început lupta cu cumplita boală, fiind nevoit să urmeze opt şedinte de chimioterapie la Viena.

Invitat, recent, la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars, Mihai Leu a vorbit cu inima deschisă despre experienţele crunte prin care a trecut.

Anunţ de ultima oră despre Mihai Leu. Vezi ce i-au spus medicii după ce a fost operat a doua oară de cancer

Mihai Leu a explicat că stresul şi poluarea sunt doi dintre factorii care duc la o îmbolnăvire de cancer. Mai mult, el a spus că se consumă mult, dar preferă să nu se mai gândească la ce a fost. 

„Sunt foarte multe motive inclusiv poluarea şi stresul. Eu nu mă exteriorizez şi sunt o persoană care se consumă mult. Aceste probleme se adună şi se văd. Acum prefer să privesc înainte şi să nu mă mai gândesc la ce a fost. Am depăşit momentul. Alături de mine o să fie mereu familia mea, cu soţia mea şi asta este tot ce contează”, a spus Mihai Leu la Antena Stars.

La jumătatea lunii decembrie a anului trecut, Mihai Leu, campion mondial la box profesionist, a primit o veste cutremurătoare din partea medicilor: a fost dignosticat cu cancer la colon. După intervenţia chirurgicală pe care a făcut-o la spitalul Fundeni din Capitală, pentru Mihai a început lupta cu cumplita boală, fiind nevoit să urmeze opt şedinte de chimioterapie la Viena.