Vanghelie dă petrecere de 1 Mai fără mici şi fără bere

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunţat că tradiţionala petrecere de 1 Mai din Parcul Izvor organizată de PSD nu va avea anul acesta mici şi bere, ci doar un "concert extraordinar".

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 10:41
Vanghelie dă petrecere de 1 Mai fără mici şi fără bere

După venirea lui Victor Ponta la conducerea PSD, petrecerile cu mici şi bere din Parcul Izvor organizate de Marian Vanghelie au fost interzise.

„De 1 Mai o să organizăm un concert unde vom invita toţi bucureştenii la un concert extraordinar în Parcul Izvor unde vor veni toţi cei care vor să fie alături de noi să petrecem acolo de 1 Mai”, a dezvăluit Marian Vanghelie, care este şeful de campanie al PSD pe Bucureşti.

Fără mici şi fără bere, ca să nu mă mai întrebaţi dumneavoastră. Nu aţi înţeles că acesta este noul mesaj: fără mici şi fără bere? Nu cred că se vor plictisi bucureştenii. Sunt foarte mulţi tineri care vor să asculte o muzică bună”, a explicat Vanghelie de ce s-a renunţat la tradiţionalii mici.

Vicepreşedintele PSD mizează pe prezenţa a aproximativ 30-40 de mii de oameni în Parcul Izvor la concertul extraordinar.

El le face bucureştenilor o promisiune.

„Le promitem că, după campanie, vom face şi cu mici şi bere, dar după campanie, ca să nu se înţeleagă greşit, că noi îi chemăm pentru mici şi bere”, a spus Marian Vanghelie.

„Pe 1 Mai invităm toţi bucureştenii, vom avea o sărbătoare în Parcul Izvor şi ne va fi alături muzica. Nu vor fi discursuri ale liderilor, este o zi de sărbătoare. Ne dorim ca locuitorii Bucureştiului să se simtă bine”, a declarat preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu.