Ce fel de lucruri din casă o conving să rămână peste noapte

Să recunoaştem, domnilor, că de multe ori când aţi invitat acasă o posibilă viitoare iubită, aceasta nu a fost mereu uimită de felul în care v-aţi decorat apartamentul.

RomaniaTV.net
30 apr. 2012, 09:24
Ce fel de lucruri din casă o conving să rămână peste noapte

Aşa că ne propunem să vă explicăm de ce anumite lucruri şi obiecte din apartamentul dumneavoastră reprezintă motive ca cea pe care o doriţi să rămână peste noapte.

Aşadar, un lucru pe care trebuie să îl ştiţi este că majoritatea femeilor caută stabilitate, inteligenţă, bună-stare şi comfort. Aşa că, este lesne de înţeles de ce ar fi bine să aveţi în casă:

1. Fotografii cu părinţii şi rudele apropiate, pentru că acest lucru denotă că aţi crescut într-o familie în care valorile relaţionale au fost mereu respectate.

2. Cărţi bune şi o bibliotecă pentru că acest lucru denotă că puteţi fi un visător şi totodată un om căruia îi place să cerceteze şi este curios. Să nu mai vorbim de faptul că un bărbat care citeşte în loc să iasă la bere cu prietenii este de multe ori dorit de majoritatea dintre noi.

3. Un pat mare care denotă că vă place să dormiţi bine. Şi nu uitaţi că tuturor femeilor le place să doarmă bine! Mai ales după o partidă bună de amor.

Citiţi aici mai mult