SURPRIZĂ pentru bucureştenii care merg cu autobuzul RATB, joi

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă că elevii, părinţii şi bunicii acestora care, joi, 15 septembrie 2016, în jurul orei 8.00, vor merge la şcoală cu autobuzul liniei 131 că vor avea parte de o surpriză oferită de Asociaţia Arta Nu Muşcă.

14 sept. 2016, 13:57
SURPRIZĂ pentru bucureştenii care merg cu autobuzul RATB, joi

Călătorii vor găsi plicuri cu scrisori motivaţionale, scrise caligrafic, aşezate pe scaunele din autobuz, precum şi pe ferestrele şi pereţii vehiculului. Prin efort propriu, membrii asociaţiei au pregătit 300 de epistole cu sigiliu, adresate călătorilor RATB, cu scopul de a le aduce călătorilor un zâmbet. Fiecare destinatar este încurajat să deschidă scrisoarea, iar după ce o citeşte poate să o păstreze sau
să transmită bucuria către un alt călător.

Un autobuz astfel împodobit va pleca pe linia 131, la ora 7.30, de la Capăt de linie Complex comercial Băneasa (Ikea), pe traseul: Aeroport Băneasa, Pod Băneasa, Gara Băneasa, Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Dorobanţilor, Liceul I.L.Caragiale, Perla, ASE, Piaţa Romană şi retur. 

O surpriză similară a fost pregătită, în weekendul trecut, şi pentru călătorii liniei turistice Bucharest City Tour. Un eveniment asemănător a avut loc şi la sfârşitul lunii iunie, când călătorii de pe linia tramvaiului 1 au fost întâmpinaţi dimineaţa tot cu scrisori motivaţionale pe scaune. DETALII, AICI.