Dieta cu ananas te scapă de kilogramele în plus

Cauți o cură de slăbire, pe care să o poți ține până la final? Încearcă regimul cu ananas. Cu această cură nu vei simți că ai restricție de la unele alimente.

RomaniaTV.net
04 oct. 2016, 13:21
Dieta cu ananas te scapă de kilogramele în plus

Totul ține mai puțin de două săptămâni, dar merită efortul. Ananasul ajută mult digestia și are în compoziție substanțe care favorizează eliminarea grăsimilor.

Totuși, e indicat să nu prelungești cura, pentru că este săracă în elemente nutritive și poate destabiliza organismul. De fapt, e bine să nu suferi din pricina carențelor de minerale și vitamine când începi această cură. Nu este o dietă pe termen lung și nici nu e indicat să apelezi la ea ori de câte ori te îngrași câteva kilograme. Efectul scade pe măsură ce o ții de mai multe ori.

Beneficiile dietei cu ananas

Acest fruct îmbunătățește digestia, mai precis ajută stomacul să digere bine alimentele și scade riscul de balonare. Mai mult decât atăt, aduce beneficii și la nivelul pielii, căreia îi menține suplețea și fermitatea. Un alt avantaj pe care îl aduce ananasul organismului este legat de controlul asupra apetitului. Știi, chiar dacă nu ții acestă dieta, dacă îți e foame, mănâncă o felie-două din acest fruct și senzația se va diminua.

Lista beneficiilor continuă cu faptul că ananasul stimulează arderea grăsimilor în corp. Toate astea, deși are foarte puține calorii, respectiv 100 de grame de ananas proaspăt furnizează corpului aproximativ 52 de calorii.

Citeşte şi  Vrei să devii vegetariană? Poţi spune ADIO siluetei de model

Cum ții dieta cu care poți slăbi chiar și 5 kg

Mai întâi trebuie să știi că 100 de grame de fruct din compot are în jur de 83 de calorii. Ca să urmezi dieta și să obții efectul scontat, trebuie să bei dimineața, pe stomacul gol, apă cu lămâie, să bei cel puțin doi litri de apă și să nu depășești 1.000 de calorii zilnic.

Meniul pe o zi

La micul dejun savurează trei felii de ananas sau o jumătate de conservă de ananas și un iaurt mic cu cereale integrale, în care ai pus o lingură de semințe de in râșnite.

Prima gustarea constă într-un pahar de suc de ananas, o felie de pâine integrală și un ou fiert.

La prânz mănâncă o supă de legume și o porție de pește sau de pui la grătar.

A doua gustare constă într-un pahar de suc de ananas și un iaurt mic.

La cină poți lua o salată cu ananas și puțin pui la grătar sau preparat altfel, dar fără grăsimi.

A treia gustare, pe care o iei cu cel puțin o oră și jumătate înainte de culcare, este compusă din trei felii de ananas sau o jumatate de conservă de ananas și câteva migdale.

Dieta cu conopidă te ajută să dai jos „colăceii”. Află cum!