Gigi Becali, reacţie HALUCINANTĂ după anunţul privind NOUA Steaua. Cum l-a atacat pe Marius Lăcătuş

Gigi Becali nu a rămas impasibil la anunţul CSA Steaua privind înfiinţarea unei noi echipe de fotbal care se va numi Steaua şi care va fi antrenată de Marius Lăcătuş. Finanţatorul FC Steaua Bucureşti a luat în derâdere decizia Clubului Sportiv al Armatei şi face paradă cu palmaresul, care îi aparţine.

RomaniaTV.net
12 dec. 2016, 19:22
Gigi Becali, reacţie HALUCINANTĂ după anunţul privind NOUA Steaua. Cum l-a atacat pe Marius Lăcătuş

Gigi Becali a arătat că palmaresul Stelei rămâne la FCSB, la fel şi suporterii. „Poate să facă oricine o echipă Steaua. Echipa aceea nu va promova niciodată, pentru că are nevoie de bani. Dacă pleacă de la zero, are palmares zero. Palmaresul nu-l poţi băga în cuier şi după să-l scoţi după nu ştiu cât timp. Palmaresul şi istoria înseamnă continuitate. Se pot numi Steaua Bucureşti, dar şi noi ne numim Steaua Bucureşti. Noi vom avea sute de mii de fani şi ei vor avea două mii, galeriile. Eu stau liniştit acum. Nu mai plătesc amenzi, nu-mi mai iau înjurături. Plăteam sute de mii de euro amenzi din cauza lor”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali prevede un viitor sumbru noii Steaua, din cauza dificultăţilor financiare care se vor ivi pe parcurs: „Vor ajunge până în liga a doua, nu vor promova niciodată, pentru că nu vor avea valoarea să promoveze, iar în Liga 1 dacă ajung, nu vor avea bani să ţină echipa”.

Întrebat dacă este supărat că Marius Lăcătuş s-a implicat în proiectul CSA, Becali a afirmat că oamenii încearcă doar să facă bani şi că „toţi au jumulit de la Steaua, deci nu am de ce să fiu dezamăgit„.