Simona Pătruleasa, la un pas de moarte. A rămas marcată pe viaţă

Simona Pătruleasa a trăit momente de coșmar în trafic, când a fost martora unor scene extrem de brutale. A scăpat ca prin urechile acului în urma unui accident, însă trauma psihică a rămas.
Romania TV
29 dec. 2016, 08:18
Simona Pătruleasa, la un pas de moarte. A rămas marcată pe viaţă

Prezentatoarea TV își amintește cu groază cumpăna prin care a trecut, pe vremea când lucra ca învățătoare, scrie libertatea.ro. Simona Pătruleasa era nevoită să facă naveta cu autobuzul, parcurgând astfel zilnic cei 12 km distanță față de Vâlcea. O zi banală s-a transformat în câteva secunde în cel mai negru coșmar al ei.

Citeşte şi SIMONA GHERGHE, anunţ dur făcut pe Facebook

„A avut accident autobuzul. Ne-am ciocnit cu altă mașină, au fost și morți, răniți, cumplit a fost, deci acela a fost un moment greu al vieții mele. Și timp de 2 săptămâni nu am mai putut să mă urc în autobuz să mă duc la serviciu. Eram învățătoare atunci”, a povestit Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa: „Trauma psihică a fost mare”

Știrista a rămas cu sechele în urma acelui accident, chiar dacă nu de ordin fizic, mai ales că scenele care i s-au derulat în fața ochilor au fost extrem de dure. În plus, reacțiile necontrolate ale multor călători din autobuz au amplificat tensiunea deja instalată în sufletele tuturor.

„S-au spart geamurile, mi-au căzut în cap, oamenii se împingeau să iasă, ușile se blocaseră, am vrut să ies, cineva din disperare și din agonia, frica și spaima aceea m-a împins, cineva striga că o să sară în aer. M-am ținut foarte bine, cumva am prevăzut că se va întâmpla ceva, am simțit, pentru că mergea foarte tare autobuzul și a fost o smucitură puternică. Mi s-au dislocat umerii, am rămas cu durere la umeri, la gât, dar nu grav, trauma psihică a fost mare. M-a șocat momentul. A murit un om, altuia sub privirile mele i-au tăiat picioarele. A fost ceva îngrozitor. A fost pentru prima oară în viața mea când am văzut ceva atât de brutal și de aproape de mine”, a declarat, pentru Libertatea, Simona Pătruleasa.

Ipoteza pierderii casei nu o îngrozește

Simona Pătruleasa povestea recent că ea și Sabin Ivanof trag și acum de pe urma afacerilor pe care soțul său le-a făcut, în trecut. Cei doi au fost obligați să facă partajului bunurilor comune, dat fiind faptul că Ivanof trebuie să-și achite o datorie către o firmă. Faptul că acesta este la un pas să-și piardă casa în care locuiesc, nu le-a afectat însă căsnicia. Simona refuză să vorbească despre acest aspect neplăcut, privind problemele financiare pe care le au. Dar a ținut să precizeze că norii negri nu s-au abătut asupra lor.

„Suntem foarte bine împreună. Asta e tot ce contează. Despre restul nu vreau să vorbesc”, a mai sppus Simona Pătruleasa.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
Capital.ro
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a decis
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Taxa care scade cu 50%! Anunțul făcut de Guvern
Adevarul
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Dovezile găsite acasă la Alexandru Piscan, presupusul spion al rușilor: fotografii și filmări detaliate de la o unitate NATO! Anchetatorii au făcut descoperiri surprinzătoare
Capital.ro
Marele actor al României s-a stins mult prea devreme. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Parintele Calistrat Chifan recomanda rugaciune si calm în situatii dificile: ‘Totul e in mana lui Dumnezeu!’
MediaFlux
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'