Carmen Mladen, judecătoarea acuzată de şantaj sexual, a fost suspendată de CSM

Carmen Mladen, judecătoarea din Craiova acuzată că a şantajat un bărbat după ce a făcut sex cu el, a fost suspendată din funcţie. Decizia a fost luată de membrii Consiliului Superior al Magistraturii.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 12:18
Carmen Mladen, judecătoarea acuzată de şantaj sexual, a fost suspendată de CSM

Carmen Mladen este acuzată de un om de afaceri că l-a şantajat şi i-a cerut sume mari de bani.

Judecătaorea a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea bani de la denunţător. Magistratul a fost reţinut şi aopi arestat preventiv. Avocaţii judecatoarei au susţinut că de fapt, femeia a fost violată.

Potrivit DNA, judecătoarea Carmen Mladen, de la Secţia civilă a Curţii de Apel Craiova, a primit 5.000 de euro de la o persoană pe care o şantaja din 28 mai, împreună cu Ionel Stoian. Mladen ameninţa acea persoană că va face publice fapte compromiţătoare dacă nu primeşte banii.

Instanţa a luat aceeaşi hotărâre în cazul lui Ionel Stoian – reţinut de DNA, alături de Mladen, sub aceeaşi acuzaţie. Decizia poate fi atacată cu recurs.

În perioada 28 mai – 12 iunie, Carmen Mladen şi Ionel Stoian „au constrâns, în mod repetat, o persoană denunţătoare, parte vătămată în cauză, să le remită sume de bani, sub ameninţarea că vor da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru respectiva persoană”, au precizat procurorii.