Oana Roman, mesaj TRANŞANT pe Facebook referitor la divorţ

Un mesaj al soţului Oanei Roman privind o iminentă despărţire a făcut vâlvă printre apropiaţii vedetei. În tot acest timp, Marius Elisei şi-a schimbat statusul pe Facebook şi s-a declarat "singur", iar fiica fostului premier pare că a ajuns la capătul puterilor.    

11 ian. 2017, 08:58

„Mă uit siderată la tv cum unii şi alţii îşi dau cu părerea despre viaţa mea… dar ei nu ştiu nimic. După ce o să vorbesc eu… sper să intre în pământ de ruşine toţi parerologii ăştia penibili!”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

 Vedeta s-a rezumat doar la a spune că nu va mai vorbi despre viaţa ei privată la tv. La o zi distanţă de la cele întâmplate, Oana Roman a publicat pe pagina ei dedicată prietenilor un mesaj prin care lasă să se înţeleagă că nu mai face faţă valului de întrebări pe această temă. „Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!”, a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.     

Oana Roman şi Marius Elisei au probleme în cuplu de mai mult timp, dar în această toamnă, de ziua tânărului, cei doi şi-au reînnoit jurămintele şi păreau că au rezolvat nejunsurile din familie.