Oferta de muncă plătită cu salarii de la 2.000 lei lunar

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România şi plătită cu salarii de la 2.000 lunar. Iată ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
06 feb. 2017, 06:43
Oferta de muncă plătită cu salarii de la 2.000 lei lunar

Oferta de muncă plătită cu salarii lunare de la 2.000 lei

O firmă specializată în servicii de proiectare angajează inginer silvic cu experienţă în amenajarea pădurilor. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 2.000 lei lunar, diurne şi bonuri de masă.
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează pe postul de inginer/tehnician sisteme, pe salarii de cel puţin 2.000 lei lunar, bonuri de masă, telefon şi maşină de serviciu. Candidatul selectat pe acest post se va ocupa de instalări, programări, service centrale telefonice, configurări calculatoare, routere, service calculatoare, copiatoare, imprimante, instalări interfoane, videointerfoane, sisteme de control acces şi pontaj, sisteme de alarmă efracţie, incendiu, sisteme de supraveghere video. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de operator agent curăţare sisteme hote şi tubulaturi pe salarii de 2.000 lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B. Calificarea pentru acest post se face la locul de muncă.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O companie de închirieri auto recrutează director adjunct, pe salarii nete de 2.000 lei lunar. 
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, e dinamic, are spirit antreprenorial, gândire pozitivă, simţul umorului, e orientat către clienţi.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Un producător de mobilă angajează pe postul de consultant vânzări, pe salarii nete de cel puţin 2.000 lei lunar. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.