Răducu Mazăre a luat BAC-ul cu 9,36

În judeţul Constanţa, peste 50 la sută dintre elevi au picat bacalaureatul. Nu şi fiul lui Radu Mazăre, care se află printre elevii promovaţi, cu o medie foarte mare - 9,36. Iar în judeţul Ialomiţa, avem şi un 10 pe linie la bacalaureat, este vorba de o elevă olimpică.

RomaniaTV.net
08 iul. 2012, 09:57
Răducu Mazăre a luat BAC-ul cu 9,36

Răducu Mazăre s-a arătat mulţumit de nota obţinută. Fiul primarului din Constanţa a spus că media mare nu este o surpriză deoarece a avut note mari pe parcursul celor patru ani de liceu.

Dezastru la examenul de bacalaureat. Listele afişate duminică îi plasează pe mulţi dintre elevi sub linia de promovare a examenului de maturitate. În cele mai multe judeţe, rata de promovabilitate se plasează sub 50%, iar vârful se înregistrează în judeţul Ilfov unde 85% dintre elevi au picat Bacalaureatul. Şi în Bucureşti, 61% dintre elevi nu au promovat examenul.

Circa 180.000 de liceeni au participat anul acesta la examenul de maturitate. Pe baza mediei obţinute la BAC se poate face admiterea la universitate. Rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat 2012 au început să se afişeze în centrele de examinare. Rezultatele sunt afişate online pe site-ul edu.