Îţi cade părul de pe picioare? Nu te bucura şi mergi de urgenţă la medic

Orice femeie care observă că părul de pe picioare i-a dispărut ca prin minune se va bucura. Oricât de bine vă pare, însă, e bine să ştiţi că acesta poate fi semnul unor probleme mari de sănătate care pun stăpânire pe voi şi ar trebui să mergeţi de urgenţă la medic.

RomaniaTV.net
02 iun. 2017, 19:54
Îţi cade părul de pe picioare? Nu te bucura şi mergi de urgenţă la medic

De la deficienta de vitamine pana la problemele cu tiroida – picioarele tale pot dezvalui mai multe despre sanatatea ta decat ti-ai putea imagina.

Iata 8 lucruri pe care le spun picioarele despre sanatatea ta.

Lipsa parului

Picioarele tale nu ar trebui sa arate precum ale unui hobbit – insa lipsa totala a parului in zona membrelor inferioare poate fi un semn ca ai o problema cu circulatia sangelui. Lucru cu atat mai adevarat daca observi ca parul de pe picioare a cazut din senin. Ce ai putea face? Testeaza-ti pulsul de la glezna. Daca nu-l poti gasi, mergi si vorbeste cu medicul de familie.

Picioare reci

Hipotiroidismul – adica o glanda tiroida „lenesa” este o afectiune in care glanda tiroida nu produce suficienti hormoni – poate avea un impact asupra intregului corp inclusiv asupra picioarelor. Picioarele tale sunt mereu reci? Daca te mai confrunti si cu alte simptome ale hipotiroidismului – piele si par uscat, oboseala, acumulare inexplicabila de kilograme, mergi la medicul de familie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO