Un fost star din NFL a murit într-un accident de maşină. Ca jucător, salariul său depăşea 8 milioane de dolari pe an

Terry Glenn, un cunoscut jucător de fotbal american, a murit luni, într-un accident de maşină care a avut loc în oraşul Irving, din statul american Texas.

20 nov. 2017, 17:56
Un fost star din NFL a murit într-un accident de maşină. Ca jucător, salariul său depăşea 8 milioane de dolari pe an

Terry Glenn se afla în maşină împreună cu logodnica sa în momentul accidentului, iar forţa impactului a fost atât de mare întât el a fost proiectat afară din vehicul. La sosirea paramedicilor, Terry Glenn era deja decedat, iar femeia a fost dusă la spital, supravieţuind şocului.

Terry Glenn s-a născut pe 23 iulie 1974, la Columbus, Ohio, iar în 1996 a fost draft-at de New England Patriots, care i-a oferit 12 milioane de dolari pe şase ani. Ulterior, Terry Glenn avea să joace în rotal 12 sezoane în liga profesionistă de fotbal american, NFL. În anul 2000 el a semnat prelungirea contractului cu New England Patriots, care i-a oferit 50 de milioane de dolari pe şase ani, ceea ce înseamnă peste 8,3 milioane de dolari pe an.

Viaţa extrasportivă i-a pricinuit însă necazuri, iar în 2001 a fost arestat pentru violenţă conjugală şi suspendat patru meciuri după ce a ieşit pozitiv la un test anti-doping. La sfârşitul acelui sezon Patriots au câştigat Super Bowl, însă fără Glenn, care nu a fost în lot şi astfel nu a primit inelul de campion.

În 2002, Terry Glenn s-a transferat la Green Bay Packers, iar în 2003 la Dallas Cowboys. S-a retras în iulie 2008, din cauza unor probleme medicale, la genunchiul piciorului drept.

Terry Glenn a fost arestat de cinci ori de poliţie, inclusiv pentru conducere sub influenţa drogurilor şi posesie de marijuana.