Meci amical, întrerupt după ce fotbaliştii s-au luat la bătaie VIDEO

Partida amicală care începuse, sâmbătă, în Trivale, între FC Argeş şi CSM Râmnicu Vâlcea s-a întrerupt în minutul 7, după de fundaşul oaspeţilor, Tomozei, a fost luat la pumni de toată banca argeşeană, potrivit prosport.ro.

RomaniaTV.net
04 aug. 2012, 15:35
Meci amical, întrerupt după ce fotbaliştii s-au luat la bătaie VIDEO

Ceea ce trebuia să fie un simplu meci de verificare, s-a terminat lamentabil, în minutul 7, după atitudinea golănească a argeşenilor. Fundaşul vâlcenilor, Tomozei, a avut o intrare ceva mai dură şi a fost luat la pumni de toţi argeşenii de pe banca de rezerve, în frunte cu antrenorul de portari.

Spiritul de luptător al lui Martinovic pare să lipsească total la CSM, toţi fotbaliştii vâlceni mărginindu-se doar să privească cum colegul lor este tăvălit pe jos de către 15 argeşeni cu atitudine de golani. Imediat, antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon şi-a scos echipa de pe teren.

„Dacă în minutul 7 au sărit toţi să-l bată pe Tomozei, care şi aşa e firav, mă gândesc că în minutul 15 scoteau cuţitele şi pistoalele. Am decis să îmi scot echipa de pe teren, pentru mine primează siguranţa jucătorilor mei. Asta este, arbitrul trebuia să îi dea galben sau chiar roşu lui Tomozei şi amicalul continua, nu să sară 10 inşi să îl calce în picioare” a spus Artimon.

Echipele care au intrat sâmbătă pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti au fost următoarele:

FC Argeş: Vreme – Negrea, Ianuşi, Negoiţă, Briceag – Popa, Cârstoiu, Răuţă, Doman – Ivănică, Stănescu.

CSM Râmnicu Valcea: Dzelme – Tomozei, Plecanciuc, I. Popescu, Vătăjelu – Vasile, Pârvu, S. Popescu, Văduva – Totâlcă, C. Stoica.