Dezvăluiri uluitoare. De ce a murit cu adevărat Ioana Condea

În urmă cu trei săptămâni, Ioana Condea, tânăra mutilată de un proxenet în Germania, a încetat din viață! După cinci ani de chin, în care nu a reușit să iasă din comă, fata de doar 24 de ani nu a mai supraviețuit.

06 feb. 2019, 10:25
Dezvăluiri uluitoare. De ce a murit cu adevărat Ioana Condea

„Ioana s-a stins din viaţă pe 13 ianuarie. Am fost informată de polițiști pentru că ei voiau să afle dacă familia doreşte să o înmormânteze în ţară sau dacă va fi înmormântată în Germania ca şi necunoscută. Am sunat-o imediat pe mama Ioanei, iar ea a venit într-un suflet să facă tot ce este necesar pentru a o repatria”, a dezvăluit o apropiată a familiei, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Mama Ioanei Condea, declaraţii emoţionante după ce fiica ei, tânăra mutilată de proxenet, a murit. „Nu mai am cuvinte”

Ioana Condea a murit! Care este cauza decesului!

După ce Ioana Condea a murit, aceeași apropiată a povestit despre ultimele clipe din viața tinerei. „Nu îi mai rezista corpul! În ciuda faptului că medicii făceau eforturi imense, iar ea chiar începuse să reacționeze la un moment dat la tratament, totul s-a încheiat la începutul acestui an! Cauza decesului a fost una poate bizară, dar extrem de reală. Coastele de pe partea dreaptă i s-au tasat încet, încet, până când s-au rupt de tot și Ioana nu a mai putut respira! Atunci, a fost finalul”, a spus femeia.