Plecare ŞOC de la Pro TV! Şi-a dat demisia şi a semnat cu Antena Group

Una dintre cele mai importante persoane din vârful faimosului trust media Pro TV și-a dat demisia.

28 feb. 2019, 09:18
Plecare ŞOC de la Pro TV! Şi-a dat demisia şi a semnat cu Antena Group

Stella Litou, directorul de programe al stației ProTV, în ultimii patru ani, va părăsi postul de televiziune. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Stella Litou pleacă la Antena Group, unul dintre cele mai mari grupuri media din Grecia. Acolo, va avea o poziție importantă în top management.

PROTV ameninţă că iese de pe Telekom şi Nextgen de la 1 martie 2019. Schimb dur de replici între cele două companii

Stella Litou a venit în Pro TV în ianuarie 2015. Înainte de a se alătura echipei din România, Stella Litou a ocupat poziția de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria. Cel mai important proiecta la care a lucrat Stella Litou este „Românii au talent”.

Zona de programming va fi preluată de Antonii Mangov, care vine din Bulgaria. În 2008, Antonii Mangov a început să lucreze la Nova Broadcasting Group în Bulgaria, iar în ultimii doi ani a fost responsabil de strategia generală de programare, planificarea pe termen lung și poziționarea grupului, coordonarea conținutului și a grilelor locale de programe, precum și de strategia generală de achiziții a grupului.