Andreea Bălan în depresie! Probleme teribile după ce a fost la un pas de moarte

Clipe de cumpănă acum pentru Andreea Bălan, după episodul stopului cardio-respirator. La câteva zile după ce și-a adus fetița acasă, artista a declarat la un show de televiziune că a intrat în depresie postanatală și că are nevoie de terapie.

RomaniaTV.net
17 mart. 2019, 14:37
Andreea Bălan în depresie! Probleme teribile după ce a fost la un pas de moarte

În urmă cu o săptămână Andreea Bălan a născut cel de-al doilea copil. Artista a suferit un stop cardio respirator după naștere. Odată ajunsă acasă împreună cu bebelușul, cântăreața a mărturisit că a intrat în depresia postnatală, accentuată și de trauma trăită, și spune că are momente de tristețe.

„Mi s-a întâmplat la prima sarcină, o perioadă scurtă, pentru că mi-am reluat activitatea. Depresia asta se instalează și dacă stai acasă și nu ai nicio activitate. În momentul în care există un soț care te ajută nu cazi chiar atât de mult. Am fost tristă după ce am născut-o pe Ella, dar nu atât de mult dacă aș fi stat complet acasă. Acum, la fel, dacă am ajutor… E mama, avem și o bonă excepțională și este și George care mă ajută, dar tristețea există, pentru ca s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Andreea Bălan.

Artista apelează la ajutor specializat ca să reușească să treacă peste depresie și crizele de plâns.

” Am plâns. Plânsul e bun uneori pentru că te descarci. Abia aștept să merg la terapie, iar eu merg de mulți ani la terapie. Abia aștept să mă întâlnesc cu terapeuta mea”, a adăugat aceasta.

Andreea Bălan a povestit fanilor cum s-a simțit soțul ei, George Burcea, în momentul în care a văzut că medicii se luptă pentru a o ține în viață. Cu lacrimi în ochi, cântăreața i-a făcut soțului cea mai emoționantă declarație de dragoste.

„Mi-a zis doamna doctor că a venit la terapie intensivă și mi-a zis că am un soț extraordinar și că nu a putut să mă pupe și mi-a pupat piciorușul…”, a mai povestit vedeta.