Un bărbat din Constanţa a fost ucis pe trotuar, soferul ucigaș consumase droguri

La Constanţa, un bolid scăpat de sub control de un şofer beat a ucis un bărbat care aştepta autobuzul în staţie. Şoferul a încercat să fugă însă a fost prins de un jandarm, care l-a predat apoi poliţiei, iar potrivit analizelor acesta consumase droguri. 

RomaniaTV.net
27 nov. 2011, 07:26
Un bărbat din Constanţa a fost ucis pe trotuar, soferul ucigaș consumase droguri

Şoferul conducea cu viteză mare o maşină de lux. El nu a mai putut controla bolidul, a urcat pe trotuar, a spulberat un chioşc de ziare, o florărie iar apoi o staţie de autobuz. Nenorocirea a făcut ca în staţie să se afle un bărbat de 72 de ani.

Şoferul a încercat să fugă dar a fost prins de un jandarm.

Şoferul nu şi-a recunoscut fapta nici în faţa oamenilor legii, cărora le-a declarat cu nonşalanţă ca nu el a condus maşina.

Barbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice.

Update 1 Alcoolemie de 1 la mie

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, analizele de sânge făcute în regim de urgenţă au arătat că şoferul avea o alcoolemie de 1 la mie, dar consumase şi droguri, fiind găsite urme de cocaină şi THC, o substanţă aflată în componenţa canabisului.