Gabriel Tamaş, momente şocante DUPĂ GRATII. Ce a păţit fotbalistul român ÎN AREST

Sharom Mimer, antrenorul lui Hapoel Haifa, a dezvăluit ce a păţit Gabriel Tamaş în arestul poliţiei după ce a fost prins beat la volan şi cu o viteză de 205 km la oră.

02 apr. 2019, 16:14
Gabriel Tamaş, momente şocante DUPĂ GRATII. Ce a păţit fotbalistul român ÎN AREST

Sharom Mimer a dezvaluit ca Gabriel Tamas a iesit din inchisoare mai slab cu 6 kilograme, deoarece nu a mancat cat timp s-a aflat in spatele gratiilor.

„Gabi a facut o greseala, insa faptul ca a stat inchis sase zile a fost o trauma pentru el. A slabit 5-6 kilograme. Sper ca se va recupera si va invata din asta. Nu a mancat in inchisoare si sper sa-si revina repede”, a spus Sharom Mimer.

Gabriel Tamaş, prima reacţie după ELIBERARE. Gestul făcut de fotbalist după ce a ieşit din AREST

Magistratii israelieni au decis sa-l elibereze pe Gabriel Tamas si sa-l plaseze in arest la domiciliu. Fundasul roman nu va avea voie sa paraseasca tara, desi si-ar fi dorit sa revina cat mai curand in Romania.

Ioana Tamaş, detalii cutremurătoare despre arestarea soţului ei în Israel. „Avea ochii tulburaţi, stătea ghemuit şi nu zâmbea”

Gabriel Tamas s-a ales totodata cu permisul suspendat, in timp ce pasaportul sau a ramas la politie pentru ca fotbalistul sa nu incerce sa fuga din Israel.