Un cuplu de tineri a fost atacat de persoane mascate într-o cameră de hotel din Buzău

Scandal uriaş la un hotel din Buzău. Un cuplu de tineri a fost atacat în plină noapte de către persoane mascate chiar în camera pe care cei doi o închiriaseră în hotel. Băiatul a fost snopit în bătaie cu bastoane telescopice. În urma altercației, tinerii au ajuns la spital. Rudele victimelor spun că agresorii ar fi nişte interlopi cunoscuţi în oraş pentru violenţele comise în stradă.

RomaniaTV.net
20 mai 2019, 07:13
Un cuplu de tineri a fost atacat de persoane mascate într-o cameră de hotel din Buzău

Cei doi tineri de 23 și 19 ani care au închiriat pentru o noapte o cameră la un hotel de la ieșirea din oraș ar fi foat atacați din senin chiar în cameră de către persoane mascate. Atacatorii s-ar fi năpustit asupra băiatului de 23 de ani cu bastoane telescopice, snopindu-l în bătaie.

În urma incidentului, victima ar fi suferit răni grave la o mână și lovituri puternice la cap, fiind transportată de urgență la Spitalul Județean din Buzău.

Tânăra de 19 ani a scăpat doar cu un atac de panică, fiind preluată și ea de medicii de la ambulanță și dusa la spital pentru îngrijiri.

Rudele celui bătut susțin că agresorii ar fi membri ai unui clan interlop şi că sunt cunoscuţi de poliţie pentru incidente comise comise cu violența chiar în plină stradă. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cine sunt agresorii.