Ileana Lazariuc, dărâmată după divorţul de Ţiriac Jr. Au apărut primele imagini cu vedeta după răsunătoarea despărţire

Au apărut primele imagini cu Ileana Lazariuc după divorţul de Ţiriac Jr. Vedeta a fost surprinsă la cumpărături îmbrăcată lejer, cu tricou larg, adidaşi şi o geacă de blugi şi pare că nu s-a refăcut deloc după despărţirea răsunătoare. 

13 nov. 2019, 09:17

Ileana Lazariuc a divorţat de Ion Alexandru Ţiriac. Ruptura nu pare să-l fi afectat pe Ion Alexandru Ţiriac, căci el şi-a găsit rapid liniştea în braţele tenismenei Sorana Cârstea, alături de care a petrecut mai multe vacanţe romantice prin străinătate.

Ileana Lazariuc, în costum de baie la 37 DE ANI. Nora lui Ion Ţiriac arată impecabil FOTO

În schimb, Ileana Lazariuc pare afectată de divorţul prin care a trecut. Ea fost surprinsă la cumpărături într-un supermarket din zona unde locuieşte. Dacă până acum vedeta era mereu însoţită de alte persoane care o ajutau, acum Ileana a fost nevoită să ducă singura toate cumpărăturile la maşină.  

Îmbrăcată lejer, cu tricou larg, adidaşi şi o geacă de blugi, Ileana a intrat într-un magazin de unde şi-a cumpărat 50 de litri de vin pe care i-a cărat singură până în maşina de lux, scrie click.ro. În fotografiile surprinse, Ileana nu mai afişează zâmbetul de odinioară atunci când era surprinsă la braţul lui Ţiriac Jr. Bruneta pare extrem de tristă, divorţul a dărâmat-o, chiar dacă are o relaţie bună cu tatăl copiilor ei.

Ileana Lazariuc a anunţat, în urmă cu puţin timp, divorţul de Ion Alexandru Ţiriac.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum doi ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi ne-am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate”, a scris în octombrie, pe conturile sociale, Ileana Lazariuc.

Ion Ţiriac jr. face un anunţ care şochează lumea mondenă: „Am divorţat de Ileana Lazariuc în urmă cu doi ani”