Gheorghe Dincă, momente şocante după gratii. Ce le-a dezvăluit colegilor de celulă

Gheorghe Dincă, despre care se presupune că le-ar fi ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, este foarte deranjat de faptul că colegii de celulă nu-l respectă. Monstrul din Caracal este închis la Peniteciarul Jilava.

16 nov. 2019, 13:48
Gheorghe Dincă, momente şocante după gratii. Ce le-a dezvăluit colegilor de celulă

Gheorghe Dincă are mari pretenții în închisoare şi se plânge că nu este respectat de colegii de celulă.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, e un fricos”, au dezvăluit surse din cadrul anchetei.

Poliţia antimafia din Italia face anunţul în cazul Caracal! Informaţii de ultimă oră despre Alexandra şi Luiza

De asemenea, Gheorghe Dincă spune că mâncarea primită ar fi prea acră pentru gusturile lui, motiv pentru care a făcut și o plângere. De asemenea, a mai spus că până nu i se vor îndeplini toate dorințele în închisoare, nu e dispus să mai colaboreze cu oamenii legii.

„A cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră. Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat”, a răbufnit avocatul familiei melencu, Tonel Pop.

Medicii legişti rup tăcerea în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu oasele găsite în lizieră

Gheorghe Dincă este deranjat și de faptul că colegii lui nu fac liniște în celulă: „Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de „cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”.