Şi-a strâns de gât iubita şi s-a culcat lângă ea. Ce s-a întâmplat când s-a trezit este şocant

Un bărbat din Iaşi și-a lovit și, apoi, şi-a strangulat iubita, după care s-a culcat lângă ea. Dimineața a găsit-o moartă și a sunat la 112. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat în fața judecătorilor, care au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile

26 nov. 2019, 15:45
Şi-a strâns de gât iubita şi s-a culcat lângă ea. Ce s-a întâmplat când s-a trezit este şocant

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 noiembrie, în comuna Șipote din județul Iași. Elena Stărică și Dumitru Aciubotăriței formau de ceva vreme un cuplu. În jurul orei 4:00, Dumitru a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 şi le-a spus operatorilor că iubita lui a murit. Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, dar doctorul a constatat decesul.

Criminalițiștii ajunşi la la fața locului şi-au dat seama imediat că femeia a avut parte de o moarte violentă. Din cercetările efectuate s-a stabilit că între cei doi concubini a izbucnit un scandal. După un schimb de replici, Dumitru a început să o lovească cu un obiect contondent și cu pumnii pe Elena, iar la un moment dat ar fi strâns-o de gât.

Crimă din cauza votului! Un bărbat a fost omorât într-un bar după ce s-a luat la ceartă din cauza alegerilor prezidenţiale

Cel mai probabil, băut fiind, Dumitru s-a așezat în pat lângă concubina lui și a adormit. Ulterior, spre dimineață, s-a trezit și a realizat că aceasta nu mai respiră.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să petrecă până la 25 de ani în puşcărie.