Incendiu la metrou, la Berlin. Patru persoane au fost rănite, 90 de pompieri s-au luptat cu flăcările

Zeci de pompieri s-au luptat mai multe ore duminică noapte cu un mare incendiu la metrou, într-o staţie din Berlin. Departamentul de pompieri al capitalei germane a scris pe Twitter luni dimineaţă că incendiul era sub control.

16 nov. 2020, 08:22
Incendiu la metrou, la Berlin. Patru persoane au fost rănite, 90 de pompieri s-au luptat cu flăcările

Patru persoane au suferit răni, între care una a fost dusă în stare gravă la spital, cu arsuri, după ce un incendiu la metrou a ars în bună măsură stația Onkel Toms Huette, din capitala Germaniei. Incendiul a cuprins acoperişul staţiei aflată din cartierul Zehlendorf al oraşului, după ce a izbucnit într-un magazin de lângă staţie, potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor oraşului, citat de Der Spiegel.

Citește și Pandemie coronavirus. Când va reveni viaţa la normal. Răspunsul unuia dintre creatorii vaccinului împotriva COVID-19

Mai multe case din apropiere au trebuit evacuate, a declarat purtătorul de cuvânt.

Incendiu la metrou, 90  de pompieri au intervenit

ORA 00.45. Un incendiu are loc duminică seara la o staţie de metrou din Berlin, unde intervin zeci de pompieri. Serviciile de urgenţă spun că un număr necunoscut de persoane au fost rănite, transmite DPA.

Focul a cuprins acoperişul staţiei Onkel Toms Huette din cartierul Zehlendorf al oraşului, după ce a izbucnit iniţial la un magazin din apropiere, potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor oraşului.

Este posibil ca mai multe case din apropiere să trebuiască fie evacuate, a adăugat acesta.

Serviciile de urgenţă au declarat că se aşteaptă ca eforturile pentru stingerea incendiului să continue în timpul nopţii şi că cel puţin 90 de pompieri se află la faţa locului.