Mesajul dureros al Mădălinei, iubita canotorului român ucis la Londra, în urmă cu un an: „Astăzi mă aflu în faţa unui nou început”

În urmă cu un, canotorul Tudor Simionov era ucis, la Londra, într-o confruntare de stradă. Apropiații îi simt și acum lipsa, mai ales iubita lui, Mădălina, care nu poate să accepte nici acum că iubitul ei nu mai este în viață.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 08:54
Mesajul dureros al Mădălinei, iubita canotorului român ucis la Londra, în urmă cu un an: „Astăzi mă aflu în faţa unui nou început”

Recent, Mădălina a făcut o postare pe contul ei de Facebook, în care le împărtășește prietenilor virtuali că a reușit să intre la o prestigioasă facultate din capitala Angliei. Ea a scris un mesaj emoționant prin care îi mulțumește lui ”TS”.

Ne-am cunoscut când eram doar un copil; copil pe care urma ca tu să-l maturizezi, să-l înveți multe lucruri noi, să-l ajuți să se formeze într-o direcție cât mai buna. Astăzi, găsesc nenumarate lucruri în viața mea pe care le știu datorită ție, pe care le fac datorită ție. Lucruri cu care mă pot declara un om mai bogat din punct de vedere spiritual.

Mi-ai dat umărul tău să mă sprijin, mi-ai lăsat învățămintele tale cu care eu să pot merge mai departe în viață. Astăzi mă aflu în fața unui nou început, am ales de această dată o viață nouă și asta în totalitate datorită ție. Succesul meu te va avea întodeauna pe tine la bază și te voi purta mereu în sufletul meu de-a lungul călătoriei mele. Nu au fost și nu vor fi cuvinte cu care să îți pot mulțumi îndeajuns. T.S.”, a scris Mădălina pe contul ei de socializare.

Citește și: Poliţia caută „doi bărbaţi periculoşi” în cazul înjunghierii românului Tudor Simionov la Londra

Cum a fost omorât Tudor Simionov

Tudor Simionov, 33 de ani, fost canotor la Dinamo, a fost ucis în noaptea de Revelion, după ce s-a bătut de unul singur mai mulți indivizi care i-au atacat colegii. Fostul sportiv lucra ca bodyguard la un club din Londra, unde avea loc o petrecere exclusivistă. Cu nu mai puțin de nouă indivizi s-a luptat Tudor Simionov în acea noapte fatidică, atunci când a fost înjunghiat cu un cuțit.

Citește și: Cine era bodyguardul care a fost ucis în noaptea de Revelion, într-un club din Londra