Primele imagini cu George Burcea, după ce Andreea Bălan a confirmat despărţirea. Şi-a cărat lucrurile din fosta casă

La câteva zile după ce a izbucnit scandalul, Andreea Bălan a confirmat despărţirea de soţul ei, George Burcea şi a recunoscut faptul că trece prin momente delicate şi doreşte să le protejeze pe cele două fiice, Ella şi Clara.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 15:04

Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. Va imbratisez cu drag, mereu a voastra AB„, a confirmat Andreea Bălan.

Citeşte şi: Săndel Bălan, prima reacţie despre divorţul fiicei sale de George Burcea. Declaraţie surprinzătoare!

La scurt timp după ce vedeta a făcut această mărturisire pe reţelele de socializare, soţul ei a fost fotografiat de Spy.ro, în timp ce îşi căra lucrurile din casa unde a locuit cu familia lui până de curând.

Citeşte şi: Andreea Bălan, veste uriaşă primită în plin scandal de DIVORŢ. Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de JUDECĂTORI

George Burcea, scandal cu Andreea Bălan, înainte să fie „săltat” de Poliţie

Înainte de a fi oprit de polițiști și a fi testat antidrog, George Burcea ar fi făcut scandal în casa Andreei Bălan, potrivit Wowbiz. Se pare că actorul a fost chemat la secția de Poliție înainte de a se întâmpla incidentul din trafic, unde ar fi dat o declarație după ce a fost reclamat pentru scandalul făcut în casa artistei.

Se pare că oamenii legii au văzut că nu este ceva in regulă cu George Burcea și după ce a plecat de la secție, actorul a fost oprit în trafic pentru un control. Actorul ar fi fost extrem de agitați în prezența polițiștilor, iar comportamentul soțului Andreei Bălan i-au determinat pe oamenii legii să-l urmărească.

Soţul Andreei Bălan s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Poliţiştii rutieri l-au prins drogat la volan. Aparatul etilotest a arătat că acesa se afla sub influenţa cocainei.

 Citeşte şi: Andreea Bălan, UMILITĂ! George Burcea, fotografiat cu altă femeie FOTO