Cum a reuşit o femeie să ţină hoţii departe de maşina ei. Metoda îi opreşte pe toţi

O femeie din California a venit cu o idee inedită de combatare a hoților, care stârneau deja haosul de ceva timp încoace în interiorul cartierului lor. Aceasta a decis să instaleze un sistem de irigare portabil, incorporat cu senzori de mișcare, ce ar înmuia orice hoț care ar dori să se apropie de mașina acestora, și din fericire un astfel de incident a fost surprins de camerele lor video.

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 20:16
Cum a reuşit o femeie să ţină hoţii departe de maşina ei. Metoda îi opreşte pe toţi

„Nimic nu părea să-i sperie pe hoţi, aşa că am decis să mă distrez puţin cu un aspersor activat de mişcare, care are o presiune impresionantă.”, a scris Katie Camarena pe Facebook.

Citeşte şi: Metoda prin care 15 indivizi reuşeau să dea spargeri uriaşe în mai multe ţări din Europa

Potrivit acesteia, au existat probleme recente cu hoţii care veneau în cartier pentru a „fura unelte din vehicule”, pe lângă „orice altceva pe care reuşeau să pună mâna”.

Într-un videoclip postat pe Facebook de Camarena, este surprins momentul în care o persoană aflată pe o bicicletă este lovită cu un jet puternic de apă, în urma activării aspersorului. Ulterior, potenţialul hoţ poate fi văzut plecând fără să fi luat nimic din ceea ce nu-i aparţinea.